august 08, 2008

Rock '08 inainte de concert

În doar câteva ore va începe festivalul în aer liber Rock La Mures ediţia 2008 şi pe lângă formaţii străine consacrate (Anti-Flag), fanii festivalului vor putea să vadă şi formaţii româneşti consacrate (Iris, B.U.G. Mafia şi Şuie Paparude) precum şi deja veterani ai festivalului (Ektomorf).

Sondaj
Cu ocazia festivalului pe site a fost lansat un sondaj ale cărui rezultate le puteţi vedea mai jos. După cum observaţi aproape 70% dintre cei care au votata sunt interesaţi să participe la festival.

Vremea
Am o veste bună şi o veste rea.
Vestea bună este că vineri, 8 august timpul ţine cu fanii rock-ului, fiind anunţată o zi caniculară şi fără nori cu temperaturi de până la 36 grade celsius.
La noapte însă se preconizează averse de ploaie.
Sâmbătă va scădea temperatura la 28 grade celsius şi vor fi averse.
Pentru mai multe informaţii click aici.

Mâncare
Pe lângă bodegile de pe perimetrul îngrădit al festivalului, mai puteţi cumpăra mâncare şi băutură de la cele 4 terase care sunt deschise pe perioada verii la Periam Port.

Baie
Atenţie mare celor care doresc să se răcorească în apele Mureşului. Deşi în apropierea festivalului apa nu este foarte mare, nu vă aventuraţi fără să întrebaţi localnicii unde sunt locurile cele mai puţin periculoase pentur baie, deoarece Mureşul este renumit pentru apele sale înşelătoare.

Text:Cristi Mirea
Sursa: periam.go.ro, kappa.ro