ianuarie 27, 2009

Relansare periam.go.ro

Bine ati venit pe noua versiune a paginii periam.go.ro. Cu 25.000 de accesãri ati fãcut ca acest site sã fie cunoscut între internauti. Situl a primit un face-lift, prin o nouã interfatã, o grupare mai intuitivã a informatiilor si actualizãri la rubricile Generalitãti si Istoric cu evenimente recente.

Cu noua versiune a sitului au apãrut si câteva rurbici noi. Este vorba despre MyPeriam, rubricã la care puteti gãsi aplicatiile care vã aduc periam.go.ro mai aproape. La MyPeriam gãsiti un chat unde puteti discuta cu persoane care se pot loga doar de pe acest site, deci periamoseni, de asemenea legãturi pentru serviciile deja existente pe situl vechi (toolbar, stiri pe mobil, stiri pe e-mail si prognoza meteo).

Am lansat si o rurbicã de Video pe care vor fi postate toate clipurile de la stirile si evenimentele care vor apãrea pe acest site începând cu 2009.

Aceasta este versiunea Beta a paginii, adicã încã nu este versiunea finalã ca si continut. Pe parcurs voi mai adãuga informatii noi.

Vã multumesc pentru vizitele dese pe site, pentru urãrile primite din partea celor care "au gãsit o modalitate" de a mã contacta. Voi sunteti cei care m-au determinat sã continui realizarea acesti pagini.

Sper ca si pe viitor sã reusesc sã vã tin la curent cu informatii despre Periam, iar prin vizitele voastre dese sã ajungem unul dintre cele mai vizitate situri neoficiale ale unei localitãti din vestul tãrii.

Vizitează www.periam.go.ro acum!