martie 25, 2009

Vandalizare Parc

În dimineaţa aceasta, cei care au trecut prin parcul central din Periam au avut parte de o imagine şocantă. Dintre copacii plantaţi în toamna 2008, mai mulţi au fost rupţi şi smulşi. Copaci cu tulpina groasă deja de 5-8 cm în diametru au fost pur şi simplu rupţi într-un act de răutate şi ură faţă de toţi contăţenii.
Aşa este, prin acest act de violenţă nefondată, vandalizatorii au atacat întreaga comună, deoarece parcul ne aparţine tuturor şi dacă aţi rupt un copac din parc, e ca şi cum aţi fi rupt un copac din propria grădină.
Dacă aceasta este imaginea care doriţi să apară în exterior, Periam ca loc unde se întâmplă doar cazuri de vandalizare atunci pot să vă spun că s-a reuşit. Când s-au plantat copacii au venit foarte puţini voluntari dar la distrus sunteţi primii.
Sunt foarte dezamăgit de cei care au făcut acest act de vandalism, deoarece am participat voluntar la înfrumuseţarea parcului prin plantarea copacilor şi nu pot înţelege ce mobil pot să aibă persoane care distrug natura, un copac nevinovat.
Sper că le este ruşine celor care au atacat pe toţi periamoşenii.







Text, foto: Cristi Mirea
Legături: terraverde.110mb.com