septembrie 18, 2009

Turul Phenomenal Gillette (2)

Turul Phenomenal Gillette va trece prin comuna noastra la inceputul lunii octombrie. Mai jos puteti citi comunicatul de presa oficial al organizatorilor precum si  numele primului barbat fenomenal din acest tur de stafeta.




Răzvan Lucescu este primul bărbat fenomenal care va alerga în Turul Phenomenal Gillette, cea mai lungă ştafetă din lume (peste 3000 de km). Semnalul de start va fi dat pe 21 septembrie la ora 19:00, în Piaţa Unirii din Bucureşti (zona Horoscop).


Turul Phenomenal Gillette va trece prin alte 23 oraşe importante ale ţării (Călăraşi, Slobozia, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vaslui, Iaşi, Botoşani, Suceava, Bistriţa, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Timişoara, Reşiţa, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina, Piteşti, Târgovişte, Ploieşti) şi se estimează că se va încheia pe 5 octombrie, tot în Bucureşti.


Turul Phenomenal Gillette este organizat cu ocazia lansării în România a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom ce beneficiază de tehnologia  inovativă de bărbierit cu 5 lame pentru confort şi 1 pentru precizie, care ajută bărbaţii să arate şi să se simtă fenomenal încă de la primele momente ale zilei.
Pregăteşte-te pentru o experienţă fenomenală!


Înscrie-te pe site-ul oficial www.phenomenal.ro sau vino direct la poarta Gillette din oraşele de pe traseu şi intră în rândul bărbaţilor fenomenali din România.


Mai jos puteti vedea harta turului.