ianuarie 26, 2010

Gunoiul - o problema

Mulţi au înţeles greşit închiderea gropii de gunoi din Periam. Aceştia, în loc să apeleze la serviciul de salubrizare al comunei, au găsit modalităţi mai creative de a scăpa de gunoaie şi anume să le descarce pe marginea drumurilor.

Un caz grav este pe marginea şoselei DC30 între Periam şi Periam Port, chiar înainte de urcarea pe dig. S-au montat pancarte în zona Periam Port care anunţă interzicerea depozitării gunoaielor, iar amenzile care se vor aplica sunt între 500 - 1000 lei.
Apelăm la simţul civic al fiecărui periamoşan de a anunţa primăria comunei Periam şi poliţia locală asupra oricăror abateri în acest sens.


Pentru a preveni astfel de depozitări necontrolate şi ilegale ale deşeurilor primăria face din nou apel locuitorilor comunei Periam să încheie contract cu firma de salubrizare, cei care nu încheie până în luna martie 2010 contract vor fi amendaţi. Pentru persoanele fizice primrăia va aplica amenzi este de 500 lei, iar pentru persoanele juridice de 1.000 lei.



Campania de civilizare "Da! Pentru un Periam curat" susţinută de Primăria Periam, iniţiativa ecologică Terra Verde şi periam.go.ro