februarie 25, 2010

Dragobetele - sarbatoarea iubirii la romani

Pe situl oficial al primăriei, s-a extins rubrica de "Educaţie" cu articole despre activităţi ale Liceului Teoretic Periam. În acest sens acum puteţi citi cel mai nou articol dedicat acţiunilor întreprinse de elevi ai licuelui cu ocazia zilei de Dragobete.


"De mai multi ani, luna februarie a devenit luna îndrăgostitilor. Influenta occidentală a fost si este foarte mare în acest sens, pentru că tinerii au preluat foarte repede Valentine`s Day. Se fac multe cadouri: inimioare, ursuleti, pisicute cu „I love you”.
 
E bine? E rău? Ebine, pentru că împărtăsirea senimentului de dragoste este una dintre minunile pe care ni le-a dăruit Dumnezeu. E rău, deoarece traditiile si obiceiurile noastre, autentice,  sunt uitate. În tot răul e si un bine. De aceea, în cadrul Liceului Teoretic Periam, a avut loc miercuri, 24 februarie 2010, activitatea extrascolară „Dragobetele – sărbătoarea iuibirii si a tineretii la români”, care a fost coordonataă de doamnele profesoare: Iovi Ana, Iosif Angela, Usvat Viorica, Jorz Marcela si Iancu Daniela."

Pentru a citi articolul complet şi a vedea imagini de la eveniment click aici.