februarie 25, 2010

Periam pe net 2/2010

Mai jos puteţi citi mai multe articole publicate pe varianta electronică a unor ziare regionale în care se face referire la Periam.
Renaşterea Bănăţeană
Copii speciali - un articol despre şcoli pentru copii cu cerinţe speciale sau incluziunea copiilor cu nevoi speciale în mediul didactic existent.

Vestul
Între Timiş şi Csosngrad - un articol care se referă la multele proiecte în care colaborează cele două judeţe de pe graniţa dintre România şi Ungaria.

CJT, în plen - un articol despre proiectele pe care le propune Consiliul Judeţean Timiş pentru a se impelmenta în viitor pe raza judeţului, printre care şi un Centru de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică în Periam.

Împotriva falsificării comuniste ale istoriei Banatului - un articol despre comunistizarea din sud-vestul Banatului  în perioada ocupaţiei militare sovietice între 1944-1958

Adevărul de seară
Catastrofă feroviară cu trei femei ucise: şoferul vinovat a dispărut fără probleme în Italia - un articol despre urmările accidentului feroviar foarte grav care a avut loc în toamna anului 2009 la trecerea de cale ferată de pe ruta Periam - Lovrin.