aprilie 16, 2010

Situl primariei remarcat de platforma "O Romanie Frumoasa"

Platforma online www.beautifulromania.ro dezvoltata in cadrul Proiectului “O Romanie Frumoasa” al Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD Romania) a descoperit pagina de internet oficială a primăriei Periam şi la prezentat în cadrul secţiunii “Promovare bune practivi”.

Proiectul “O Romanie Frumoasa” este implementat din 2003 în cadrul PNUD România, www.undp.ro , în parteneriat cu Guvernul României (Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional , Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului și a 12 autorităţi locale din ţară. Proiectul isi propune sa intareasca capacitatea institutionala la nivelul local si national pentru reabilitarea patrimoniului cultural urban si rural care are o semnificatie regionala si globala in vederea dezvoltarii turismului si comunitatilor.

Initiative de genul acesta sunt binevenite si contribuie la intarirea spiritului comunitatii, redescoperirea identitatii si mandriei de a face parte din respectiva localitate.

Primăria Periam mulţumeşte platformei “O Românie Frumoasă” pentru interesul acordat paginii noastre de internet. Dorin să continuăm să informăm locuitorii comunei şi pe viitor cu cele mai noi ştiri din partea administraţiei locale.

Informaţii despre promovarea sitului le găsiţi mai jos: