iulie 19, 2010

Summer Party la Periam Port

Anul acesta se plănuieşte prima ediţie a unui nou festival care va avea ca locaţie Periam Port-ul. După ce timp de mai mulţi ani, vara malul Mureşului a găzduit festivalul de muzică "Rock la Mureş", de anul acesta se alătură un nou eveniment la lista petrecerilor de vară. Este vorba despre petrecerea de muzică electronică organizată de postul de radio online din Periam: WestSideRadio.

Mai jos puteţi citi informaţiile de pe situl oficial:
In data de 13 si 14 August 2010 bine-cunoscutul post de radio online WESTSIDE RADIO va realiza un Party cu muzica electronica in aer liber la Periam-Port, intitulat WESTSIDE RADIO SUMMER PARTY. Cateva cuvinte despre eveniment de la Pintea Daniel, realizatorul acestuia:

”In prima zi a evenimentului ,care va incepe aprox. pe la ora 12:00 si va tine non-stop pana a doua zi seara,vor mixa Dj Optimum, Dj DaSaint, Dj. Mario, MC X si MC Space ,printre care va avea loc si o prezentare de moda cu sprijinul KENVELO, L&C Media Platinium si CHARME Lingerie.
In cea de-a doua zi vom incerca sa aducem un Dj de renume precum Dj TomCraft, Dj. Adrian Eftimie, Dj. Optic, Dj. Sava, Dj. Vali Barbulescu, Dj. Emil Lassaria, Dj. Nick Kamarera sau formatia TMBASE.
De asemenea vor fi multi litri de spuma ptr. tinerii incinsi la Summer Party precum si animatoare sexy!!!
Deoarece multi dintre ascultatorii nostri ne-au propus sa realizam un asemenea eveniment, ne asteptam ca publicul sa fie in cea mai mare parte prezent din comunele invecinate care sunt mari consumatori de muzica electronica, mai ales ca momentan nu mai exista un asemenea eveniment in partea de vest a tarii.”

La acest eveniment vor fi prezenti si membrii ale unor posturi de televiziune regionala cat si ai presei,care vor filma si scrie despre acest eveniment.