noiembrie 29, 2010

Se distribuie ajutorul de alimente

Conform .H.G. nr.600/2009, persoanele care beneficiaza de ajutoare alimentare, constand in faina, zahar,malai, paste fainoase, biscuiti – ( beneficiarii de ajutor social , somerii, persoanele cu handicap grav si accentuat si pensionarii cu pensii sub 400 lei – la data distribuirii produselor alimentare, sunt anuntate ca incepand cu data de 29.11.2010, intre orele 11,00 – 13,00 incepe distribuirea acestora in incinta CAMINULUI CULTURAL.

ACTE NECESARE: 
Somerii – trebuie sa prezinte carnetul de somer vizat la zi, la data distribuirii produselor original si copie xerox / carte de identitate, original si copie xerox. 

Pensionarii –trebuie sa prezinte cupon de pensie din luna distriburii produselor sau luna precedenta – a caror valoare sa nu depasesca 400 lei/luna/ buletin sau carte de identitate, original si copie xerox. 

Persoanele cu handicap grav sau accentuat, adulti si copii, trebuie sa prezinte certificatul de incadrare in grad de handicap in termen de valabilitate/ buletin sau carte de identitate, original si copie xerox.

Inspector social
Copil Gianina